بیماری لوپوس می تواند بیشتر قسمت های مختلف بدن را تحت تاثیر قرار دهد و هنگامی که این بیماری بر روی اندام های داخلی مانند قلب، ریه ها، مغز یا کلیه ها تاثیر می گذارد، می تواند بسیار جدی تر هم باشد.
عوارض ،مزایا ،مراقبت ها و روش انجام آن
آیا بیماری لوپوس باعث مرگ میشود بیماری لوپوس چیست تشخیص بیماری لوپوس داروهای بیماری لوپوس دلایل بیماری لوپوس روش های پیشگیری از بیماری لوپوس عاقبت بیماری لوپوس عکس بیماری لوپوس علائم بیماری لوپوس در زنان عوامل تشدید کننده بیماری لوپوس ۱۶ مهر ۱۳۹۸ ۲۲:۴۰ اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)
نقص عملکرد کلیهها: در بعضی بیماران، لوپوس باعث آسیب به کلیه میشود
با وجود این، در موارد بسیار کمیاب، کودک متولد شده از خانم مبتلا به لوپوس، به نوعی لوپوس مبتلاست که به آن «لوپوس نوزادی» گفته می شود.
به همین دلیل است که لوپوس بر بعضی از ارگان ها تاثیر می گذارد و بر بعضی دیگر تاثیری ندارد.
یکی از علائم لوپوس اریتماتوز جلدی، تورم در اطراف چشم است که باعث اختلال در دید بیماران میشود.
فشار خون بالا را کنترل کنند و از مشکلات کلیوی پیشگیری کنند.
دکتر الیویا در نهایت گفت: “افراد مبتلا باید تحت نظر روماتولوژیست باشند.” پیشگیری از عوارض لوپوس بسیار آسان تر از درمان آن است.
بیشتر بدانید: ۴ علتی که روغن ماهی سبب چربی سوزی و عضله سازی در شما میشود
بثورات پوستی یکی از علائمی است که در مبتلایان به لوپوس پوستی مشاهده میشود. این ضایعات که در چانه و بینی وجود دارند، با سوزش و خارش همراه هستند و قرار گرفتن در مقابل نور خورشید باعث تشدید این ضایعات خواهد شد.
” در واقع آن ها قادر به زندگی با تجربه ی کمتری از معلولیت و عوارض بیماری هستند.”
البته در برخی موارد نیز این نوزادان با نقص مادرزادی قلب مواجه میشوند.
از مهم ترین و شایع ترین داروهایی که باعث بروز این نوع لوپوس در زنان میشوند، میتوان به هیدرالازین (دارویی ضد فشار خون)، پروکائین آمید بیماری لوپوس و بارداری (داروی آریتمی قلب) و ایزونیازید (نوعی آنتی بیوتیک برای درمان بیماری سل) اشاره کرد.